בשנים האחרונות חלחל לישראל טרנד המזון הקטן במגשי אירוח והוא חולל מהפכה של ממש בתפיסת האכילה של רבים מאיתנו. במקום לאכול מנה גדולה, שכוללת הרבה יותר מזון ממה שאנחנו באמת צריכים, ולסיים את הארוחה עייפים וכבדים, אפשר לצרוך מזון במידות קטנות יותר, לסיימו בביס אחד, לקבל בדיוק את כמות האנרגיה שהגוף זקוק לה ואף ליהנות מתחושת קלילות בסוף הארוחה. העקרון הבסיסי העומד מאחורי טרנד האוכל הקטן הוא שהגודל לא קובע. אוכל יכול להיות טעים, משביע ומפנק גם כשהוא קומפקטי וקטן, עם פלוס אחד גדול: אל סיום הארוחה אף פעם לא מתלווה התחושה שהבטן עומדת להתפוצץ.
אם אתם מתכננים אירוע ורוצים להעניק לאורחים שלכם את הלוקסוס הזה (של לאכול בכיף ולא לחוש עמוסים ומואבסים בסוף הסעודה), קאנאפס, שהם מתאבנים קטנים ועדינים, ייתנו לכם את המענה הטוב ביותר. תרבות המזון הקטן גם נקשרת עם אלגנטיות ויוקרה, כך שעל-ידי הגשת קאנאפס תשכילו גם להקנות לאירוע אווירה שיקית ומהודרת.
מגשי אירוח עם מתאבנים ניתן גם להציע לאורחים כמנה ראשונה, שאינה עומדת בפני עצמה, אלא המהווה פתיחה לארוחה העיקרית, במטרה להגביר את התיאבון ולפתוח את החך.
מתוקה מציעה מגשי אירוח מפנקים, מעוצבים בקפידה ומרשימים, עם מתאבנים שהם חגיגה של טעמים, צבעים וריחות, שהוכנו תוך שימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר ושצורת ההגשה שלהם מאפשרת נוחות מירבית למשתתפי האירוע.
מגשי אירוח הם הפתרון המושלם למגוון סוגי אירועים; אלו יכולים להיות אירועים קטנים ובינוניים בחיק המשפחה או אירועי חברה. הם פשוט עונים על כל צרכי האירוח שלכם מההיבט של הכיבוד לאורחים. מגשי האירוח מגיעים מוכנים להגשה והם חוסכים לכם את כל ההתעסקות לפני ואחרי האירוע. אתם לא צריכים לעשות קניות ולא לקלף ירקות, הכל מגיע מוכן בזמו ובמקום שתרצו. מגשי האירוח של מתוקה מתאימים להגשה קלה ופשוטה, הם אינם דורשים שולחנות ישיבה ובטח שלא צלחות וסכו”ם שאחר כך צריך לנקות.
גבינות, לחמים וממרחים במתוקה
מאפים ועוגיות במתוקה