לביבות תפוח אדמה ובטטה

FLOWER FINAL
FLOWER FINAL
FLOWER FINAL
אופן ההכנה

מאכל שחייב להיות בכל שולחן בחנוכה!

1.לגרד תפו”א בטטה ולשים בקערה.
2.לקצוץ את הבצל ולטגן עד הזהבה במעט שמן.
3.לקצוץ את הכוסברה ולהוסיף לקערה.
4.לערבב הכול היטב
5.ללבב לביבות בגודל הרצוי ולסדר על גבי נייר אפייה משומן.
*כדאי למעוך קמעה את הלביבה ביד להוצאת נוזלים עודפים
6.לאפות בתנור ב-160 מעלות כ-15 דק’ או לטגן בשמן עמוק עד הזהבה.
7.להגיש עם יוגורט ועלי נענע קצוצים.

רכיבי המתכון

500 גרם תפו”א מגורד
500 גרם בטטה מגורדת
250 גרם בצל קצוץ-מטוגן
5 ביצים
צרור כוסברה קצוצה
120 גרם קמח מנופה
15 גרם מלח
5 גרם פלפל שחור
5 גרם כורכום

תוכן לפופ אפ