בכל אירוע שהולכים אליו השאלה המסקרנת ביותר היא איזה טרנד של קייטרינגים או אטרקציות עכשוויות אפשר לגלות בו. אנחנו מכירים היטב את האופנה של דוכנים להכנת אוכל במתחם האירוע שבהם אפשר לקבל הכל, מפיתות ופיצות בטאבון ועד דוכן שייקים ודוכן גלידות ומזרקת שוקולד ומגשי פירות עצומים במרכז האירוע. כל אלה כבר הפכו לתפריט מועדף על רבים וזה כמעט סטנדרט למצוא דברים כאלה, כמו הפתרונות החלביים והצמחוניים באירועים שבהם לא רוצים להגיש קייטרינג בשרי. למעשה, קייטרינג כזה של מנות מוגשות לשולחן ותפריט בשרי לגמרי כבר כמעט שלא פופולרי הודות להתפשטות המטבח הטבעוני וההעדפות הצמחוניות והכשרות של רבים. כך שעורכי אירועים רבים מעדיפים כבר את האטרקציות הצבעוניות והמעניינות בהרבה שמאפשרים קייטרינגים חלביים וצמחוניים.
לתפריט טבעוני מתוק
לתפריט טבעוני מלוח